top of page

מטבחי גינה     

5d44d8ef-158b-4a88-8350-fdb78a26b1e7.jpg

מטבחי גינה וחוץ במבצע                                                                                                             Outdoor kitchen

מטבחי גינה וחוץ - נישה משלימה לגינה\מרפסת המושלמת שלך, קיים מגוון רחב של תצורות מטבחי גינה וחוץ - החל ממטבחים מאובזרים העשויים נירוסטה, בריקים, אבני שמות ועוד. עשייה המשלבת תהליכי ייצור מודרניים לצד טכניקות מסורתיות של עבודה ביד, תוך שימוש במגוון עשיר של חומרי גלם הטובים ביותר לעמידות בחוץ תוך התאמה לאופי הגינה, הבית והיושבים בו. כאשר שילוב בין השתיים מדגישות את איכות המוצר ומעניקות לו ערך מוסף. כך תוכל להציג בגינה או במרפסת בגאווה וסיפוק, רהיט ייחודי שעוצב במיוחד עבורך. 

 

מטבחי גינה בשילוב עץ
"מטבחי גינה בשילוב עץ"

 

מטבחי הגינה מיוצרים בד"כ בשילוב של שלדת נירוטה עם מעטפת בשילוב עץ על מנת ליצור קונטרס צבעים.

אנו מהראשונים שידעו לשלב בין שני החומרים ותמיד שוקדים על עיצובים חדשים בכדי להגיע לייצור סופי של מטבח חוץ ברמה הגבוהה ביותר, תוך התאמה לאופי הבית הגינה ויושביו והתאמת סוג העץ לסביבה בו הוא נמצא כל היום. בחרנו מבין מגוון גדול של עצים לשתף אתכם במספר עצים המועדפים עלינו אלו עצים פופלאריים מאוד במדינתנו (כך גם תוכלו להגיע מוכנים יותר לפגישה איתנו).

 

סוגי עצים למטבחי גינה:

 

עץ טיק בורמזי: ללקוחות פרפקציוניסטים המקפידים על איכות ויוקרה. מטבח גינה בשילוב טיק בורמזי בהחלט משרדג את מראהו החיצוני ומוסיף לו גם אורך חיים שכן זהו עץ מאוד קשה בעל צפיפות גבוהה אגב בשל צפיפותו הוא דוחה גם חרקים ותולעים למיניהם ומאפייניו העיקריים הם עמידתו האיתנה בפני פגעי מזג האויר (שמש, גשם) ובהמשך לכך אפשר לציין שהוא מגיע אלינו מבורמה ששם מאפשרים כריתת עץ רק לאחר 60 שנה (כאשר הוא מגיע לגובה של 50 מטר) כך מקבלים מוצר ראוי ואיכותי בהחלט . מטבח חוץ משתלב היטב עם רצפת עץ ובהחלט משרדג את מראהו והופך לסוג שלרהיט.

 

עץ אגוז אפריקאי מקושקש: עץ מבוקש ויפה מאוד לאחר עיבודו והחלקתו בעל נוכחות מרשימה וייחודית.

לנו כבעלי מקצוע קל יותר לעבוד איתו שכן הוא רך יותר ולכן הוא גם רגיש יותר למזיקים אך אנו בוחרים וממיינים בקפידה עצים אלו בשל כך.

האגוז האפריקאי מגיע אלינו ממערב אפריקה והא בעל צבעים קיצוניים שבן חום בהיר לחום כהה עד שחור בצורת קשקוש ואו כתמים חזקים.

 

עץ איפאה טאבקו: עץ איפאה מאוד פופלארי בישראל ורבים נוטים לטעות שכל סוגי האיפאה זהים שכן איפאה טאבקו איכותי ויקר הרבה יותר מזנים כמו למשל "קמרו" או "שמפיון". רבים מלקוחותינו שואלים אם עץ זה עמיד בחוץ והתשובה שלי היא שכל הנמל בת"א החדש מרוצף באלפי מטרים רבועיים מעץ איפאה שם הוא חשוף לשמש ומי מלח מהים כל היום (בהחלט כמובן) זהו עץ קשה וצפוף. עץ יפה בעל מראה טבעי שבן חום לחום כהה אדמדם. לנו כבעלי מקצוע קשה לעבוד ולעבד אותו אך בכדי לקבל תוצאה מרשימה בהחלט כדאי לנו להתאמץ קצת ולהגיע לרמות גימור גבוהות במטבח החוץ .אגב מטבח חוץ משתלב מצוין עם רצפת איפאה בחצר/ מרפסת).

  

עץ מהגוני: עץ זה שייך אף הוא למשפחת העצים הקשים עמיד כמובן במים, שמש, גשם. נחשב ליוקרתי בעל צבע חום לחום אדמדם אשר מתכהה עם הזמן.המגוני מגיע לארץ מאפריקה ואמריקה הלטינית בד"כ ועוברות בממוצע - 150 שנה עד לכריתתו של עץ זה זו הסיבה למחירו היקר אך שוב התמורה מצדיקה את המחיר: ריהוט שונה  לחצר/ מרפסת ליד מטבח חיצוני בשילוב עץ זה בהחלט  תורם לשדרוג המראה הסופי.

 

לפרטים נוספים בנושא סוגי עצים למטבח חייגו: 1700-55-33-22 או השאירו פרטיכם בטופס הצור קשר בלחיצה כאן.

מדריך לבחירת גריל

המדריך לבחירת גריל

 

בשעה טובה החלטתם לרכוש גריל ואתם מחפשים מתקן גריל איכותי שישרת אתכם לשנים ארוכות. הרי לפניכם מס' נתונים שצריך לקחת בחשבון לפני הקנייה מתוך החברות הנמצאות בשוק.

 

בטיחות: בנושא של גז ובטיחות אין מקום לסיכונים. ישנם בשוק הרבה מתקני גריל גז שאין בהם שום אמצעי בטיחות והגנה מילדים. לכן מומלץ לבחור מתקן בטיחותי ממדרגה ראשונה. המלצה: אצלנו תוכלו למצוא חיישן בטיחות המותקן בתוך הגריל ומנתק את אספקת הגז במקרה שהאש כבתה מסיבה כלשהי ויותר מזה: לא ניתן להדלקה ע"י ילדים קטנים!!

 

הטעם: 

קיימות מספר שיטות ואפשרויות לצלות בשר בגריל גז: 

א. מבער גז מחמם את אבני הגריל המתלהטות ומפיצות חום.

ב. מבער הגז מחמם את משולשי היציקה שמעליו הם צולים את הבשר.המלצה: אצלנו תוכלו להשיג בנוסף גרילים שניתן לשלב ולהוסיף בהם פחמי עץ, עלי רוזמרין, נסורת הדרים וכו'.      בשיטה זו מבערי הגז מוגנים ומונעים סתימת המבערים.פחמי העץ מתלקחות מפיצות מעט עשן וארומה ומשפרות את טעם הבשר במידה רבה. ובכך אנו נהנים משני עולמות: טעם של גריל  פחמים ובנוסף נוחות של גריל גז שההדלקה נעשית ע"י סיבוב כפתור ואין צורך בנפנופים ובזבוז זמן.

 

המלצה נוספת: חדש! קופסאת העישון המותקנת בתוך הגריל ולתוכה מכניסים שבבי עץ דחוסים אפשרות ב – 10 טעמים שונים (100% עץ טבעי וטהור). כמו: תפוח עץ, מסקי, דובדבן, מולוברי, היקורי, מייפל סוכר, פקאן, תפוז אלדר ועוד. שבבי העץ לא נשרפים הם פשוט מתכלים באיטיות ופולטים ריחות וניחוחות משכרים שאת ההבדל נרגיש בטעם.עוצמת החום:  עצמת הגריל נמדדת במילה b.t.u  .b.t.u  הינה יחידת מידה אשר משמשת למדידת חום ואנרגיה. כשמדובר בגריל גז היא משמשת למדידת עצמת החום שמפיקים המבערים.כאשר בוחרים בגריל גז כדאי לבחור גריל בעל עצמה של 60,000 b.t.u לפחות. אך מצד שני עצמת החום צריכה להיות פרופורציונלית לגודל משטח הצלייה כך- על כל 1 סמ"ר של שטח צלייה הגריל צריך להיות 18b.t.u בקירוב. ככל שמידת ה-b.t.u תיהיה גבוהה יותר כך מבערי הגריל הינם חזקים יותר וזה יגביר את עצמת החום.עצמת חום גבוהה תצרוב את הבשר ותיצור "שוק" לנתח ובכך תכניס את מיצי הבשר פנימה אל תוך הנתח וכך למעשה נלכדים מיצי הבשר בנתח ולא יוצאים ממנו ולא מאבדים את טעמו. 

 

דבר חשוב: כאשר המבערים אינם איכותיים צריכת הגז גדולה ולא כל הגז הנצרך מתורגם לחום.

 

מרכיבי הגריל: בנושא של מרכיבי הגריל: סוג המבער , מספר המבערים והרשתות - יש הכרעה מכרעת על אורך חיי הגריל ואיכות הצלייה. לכן בחיפוש אחר גריל מתאים יש לשים לב לא רק לצורה החיצונית אלא גם לבדוק את עוביו, שכן מבער דק יתכלה מהר מאוד. צריך לשאול על חלקי חילוף ומחירם, לא פעם נתקלנו במבער לגריל שעולה כמו חצי גריל.

 

שימו לב: בדקו מי היצרן ובאיזה מדינה הוא מיוצר, רוב מוחץ של הגרילים המיובאים לארץ הינו תוצרת סין תחת השם גריל קנדי אמריקאי וכו'. כלל לא יוצר במדינות אלה.

 

המלצה: אצלנו תוכלו למצוא מתקני גז, חשמל ופחם שיבטיחו לכם מתקן לשנים רבות: אנו משתמשים בחומרי גלם עבים במיוחד בגוף הגריל ברשתות ובמבערים על מנת להבטיח ללקוח מוצר חזק ובטיחותי שיעמוד בטמפ' גבוהות. 

 

לא חוסכים במבערי גז: פיזור איכותי של חום יעשה ממרחק של כ-10 ס"מ ממבער אחד למשנהו. גרילי הגז שלנו עובדים גם במסעדות במשך שעות רבות אז אפשר להיות רגועים.

bottom of page